Opintomatka Unkariin on peruttu

Unkarin matka on jouduttu perumaan. Ilmoittautumisia on tullut sen verran vähän tässä vaiheessa, että matkan järjestäjän kanssa päädyimme matkan siirtämisen parempaan ajankohtaan. Ehkä maailma on rauhallisempi syksyllä.

Nyt vihdoin teemme opintomatkan. Toivotaan, että maailma pysyy raiteillaan ja pääsemme lentämään Unkariin. FAO maksaa matkasta per osallistuja 400€  arkistoapurahoista ja omakustanteeksi jää 400€. Kuten ennenkin mukana on opiskelija- ja eläkeläiskiintiö. Opiskelijan FAO:n maksama osuus tulee jäsenmaksu rahoista. Matkalle mahtuu 21 (22) osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pahoittelut siitä, että ilmoittautuminen ja ensimmäiset maksut tulevat nyt melko nopealla aikataululla.

Matkanjärjestäjä hoitaa jo maaliskuun lopulla lento- ym maksuja, joten ilmoittautumismaksu matkaan lähteville lankeaa jo 21.3. mennessä. Tuo maksu huomioidaan loppulaskussa, joka tulee maksettavaksi 21.4.22.

Ilmoittautumiset opintomatkalle:  irmeli.helio(at)gmail.com

Ilmoita tässä myös haluatko yhden hengen huoneen.

Tiedot menevät minulta matkanjärjestäjälle, joka lähettää sitten postia matkaan lähtijöille saadakseen tarvittavat matkustajatiedot.

Matkasuunnitelma

Unkari – muutakin kuin Orban

FAO:n opintomatkan aikana pyrimme tutustumaan Unkarin arkielämään ja mediatilanteeseen. Matkan aikana tapaamme unkarilaisia toimittajia, asiantuntijoita ja myös Unkarissa asuvia suomalaisia. Tutustumme myös Budapestin nähtävyyksiin. Vietämme pääkaupungissa kaksi yötä jonka jälkeen siirrymme kulttuurikaupunkiin Pécs. Unkarin eteläosassa sijaitseva Pécs on tunnettu yliopistostaan joka perustettiin jo vuonna 1367. Yliopistossa opiskelee noin 20 000 opiskelijaa, joten opiskelijat muodostavat huomattavan osuuden kaupungin väestöstä. Pécsin asukasluku on noin 150 000.

https://suomiunkari.fi/matkailu/pecs-kulttuuria-ja-valimeren-ilmastoa/

Sekä Budapestissä että Pécsissä on runsaasti vapaata aikaa omia retkiä varten. Matkan viimeisenä päivänä teemme vierailun viinitilalle Szekszárdissa ja tutustumme unkarilaiseen viinikulttuuriin.

Matkapäivät: 01.06 -05.06.2022.

Lennot:

Helsinki – Budapest 1.6.2022 klo 09.55 – 11.15

Budapest – Helsinki 5.6.2022 klo 19.00 – 22.20

Lentoyhtiö: Finnair.

Hotelli Budapestissä:

Leonardo Hotel Budapest ****

Hotelli Pécsissä:

Grand Hotel Palatinus ***

Matkan alustava hinta: 793 €/hlö (laskettu 21 maksavan matkustajan mukaan). Matkan hintaan kuuluu lennot, yksi kirjattu matkalaukku lennolla (maks. 23 kg), majoitus jaetussa kahden hengen hotellihuoneessa (4 yötä), 4 lounasta, 1 päivällinen, kuljetukset Unkarissa, Budapestin matkakortti, suomalainen matkanjohto, paikallisten oppaiden palvelukset.

Yhden hengen huoneen lisä on 120 €. Rajoitettu määrä yhden hengen huoneita varattavissa.

Ilmoittautumismaksu 200 € on maksettava viimeistään 21.3.2022. Maksu huomioidaan loppulaskussa joka lankeaa maksettavaksi 21.4.2022.

Matkan järjestäjä on Friis&Tours.

Nils-Erik Friis

www.friisresor.eu

friis@friisresor.eu

0500-160868

 

 

Scroll to Top