Ylen friikkujen lounasetu muuttuu

Vuoden 2017 alussa Yle siirtyi työpaikkalounaan Eazybreak-maksutapaan. Yhtyneet-freelancerit saavat Eazybreak-palvelun käyttöönsä asteittain ja kaikki viimeistään helmikuun loppuun mennessä. Jokainen saa asiasta sähköpostin esimiehensä (tai muun sopimuksen tekijän) kanssa sopimaansa sähköpostiosoitteeseen. Toki voi myös itse olla yhteydessä työnantajaan, varsinkin jos ohjeita ei kuulu.

Mikäli olet Yhtyneet-freelancer (suoritepalkkainen), maksat omavastuuosuutesi ennakkoon verkkomaksuna. Maaliskuun alusta lähtien Ylen tukea lounaaseen ei voi enää saada ravintolan kassalla käteismaksun yhteydessä, vaan käteisellä maksettu lounas on normaalihintainen.

Freelancer voi käyttää Eazybreakiä Pasilan ja Mediapoliksen ravintoloissa.

Työsuhteen päättyessä käyttämättä jääviä lounaiden omavastuumaksuja ei hyvitetä. Mikäli työsuhde jatkuu suoritepalkkaisena alle 90 päivän tauon jälkeen, Eazybreak-tili kuitenkin aktivoituu uudestaan ja edellisen työsuhteen aikana maksetut lounaat ovat käytettävissä.

Yleisradion oma tuki Eazybreak-lounasedussa: eazybreak@yle.fi

Eazybreak-käyttäjätuki:

Puhelin: 0207 40 2730, arkisin klo 8-17
Sähköposti: info@eazybreak.com

Scroll to Top