FAO nostaa kannat kattoon!

RTTL:n Freelance-ammattiosasto FAO juhlii 40-vuotista taivaltaan Villa Kivessä perjantaina 2.9.2022 kello 18 – 24.Koronan takia mittariin ehti jo kertyä muutama vuosi lisää, mutta nyt juhlitaan niidenkin edestä! Siispä juhlavetimet päälle ja suunta Villa Kiveen tapaamaan kollegoita ja FAO:n pitkäaikaisia ja uusia vaikuttajia.

Ilta alkaa tervetuliaismaljalla, jonka jälkeen on luvassa juhlapuheita, Airi Leppäsen katsaus FAO:n historiaan ja buffetillallinen FAO:n tarjoamien ruokajuomien kera. Illalliskortin hinta on 20 euroa, ja tarjolla on avoin baari koko illan! Kannat pysyvät katossa Tuomas Metsbergin yhtyeen ja DJ Hilla Blombergin tahtiin.

Varmista paikkasi ilmoittautumalla oheisen linkin kautta ja maksamalla illalliskortti FAO:n tilille FI61 1555 3000 1113 78 viimeistään 25.8.2022.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBUtATAprEDo9KR4qCkWW0FYf67bfXRwsfPzec0f3zxIoF2w/viewform?usp=sf_link

Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua osoitteeseen freelanceaory@gmail.com, jos Google-lomake tekee jostain syystä tenän. FAO maksaa pitkämatkalaisille yöpymisen Helsingissä. Matkakulut korvataan Journalistiliiton matkustusohjeen mukaan, halvimman taksan mukaan. Ohjeet matkalaskulomakkeen täyttöön ja lataukseen löytyvät täältä: https://www.rttl.fi/hallinto/matkalaskulomake/

Villa Kivi sijaitsee Helsingin Linnunlaulussa osoitteessa Linnunlauluntie 7. Matkaa keskustasta on noin 1,5 km.Lisää tietoa juhlapaikasta: https://villakivi.com/

Tietoa FAO:sta: https://fao.fi/

Tervetuloa!

Scroll to Top