FAO:n hallitus jatkaa JOKES-apurahahakua Pohjoismaisen seminaarin ilmoittautumisajan loppuun

FAO haluaa edistää freelancereiden pohjoismaista-verkostoitumista, sekä tarjota jäsenilleen työhyvinvointia lisäävää ohjelmaa. Tämän vuoksi FAO:n hallitus on päättänyt jatkaa JOKES-apurahahakua Pohjoismaisen seminaarin hakuajan loppuun.

Pohjoismaisen seminaarin kuluihin on siis mahdollista hakea apurahaa, ilman, että siitä seuraa karenssia.

Tutustu ohjeisiin ja täytä apurahalomake: https://fao.fi/apurahat/

Hakuaika päättyy 13.5. klo 16.

FAO:n järjestämä Pohjoismainen freelance-seminaari pidetään tänä vuonna saaristoluonnon keskellä omaleimaisessa Herrankukkarossa, Naantalissa 27.5. – 28.5.2022.

\"\"

Seminaarin teemat ovat ajankohtaisia – sananvapaus, ihmisoikeudet ja median eettiset kysymykset. Kuinka somekäyttäytyminen ja vihapuhe ovat vaikuttaneet median polarisaatioon? Miten toimittaja saa oikeutta? Venäjän aloittama hyökkäys Ukrainaa vastaan -manipuloitu väärä informaatio venäläisille sodan kulusta, toimittajien asema Venäjällä.

Kevyempänä aiheena perehdymme freelancereiden työhyvinvointiin Stella Polariksesta tutun Iiro Ollilan viihdyttävän ja ajatuksia herättävä stand-up-komiikan rajamailla liikkuvan puheenvuoron tiimoilta, otsikolla ”The freelancer´s survival guide”.

Iltaohjelmassa perjantaina illallisen jälkeen virkistäydytään merellisessä Kaislikkokylpylässä, sekä maailman suurimmassa maapohjalle rakennetussa savusaunassa.

Monipuolisen ja mielenkiintoisen seminaarin koko ohjelmaan voi tutustua tarkemmin täällä: https://fao.fi/nordic-freelance-seminar-2022/

Seminaarimaksu on 200€ ja siihen sisältyy itse seminaarin lisäksi aamiaiset, lounaat, illallinen, sauna ja iltapala. Sekä bussikuljetukset Helsingistä ja Turusta seminaaripaikalle ja takaisin. Majoitus on kahden hengen huoneissa. Yöpyminen maksaa 49€/yö.

Kymmenelle majoittujalle on myös mahdollista järjestää 40€ lisämaksusta yhden hengen huone.

Seminaari alkaa perjantaina 27.5. klo 10 tervetuliaismaljoilla ja päättyy lauantaina 28.5. klo 15.30.

Ilmoittaudu seminaariin tästä linkistä.

Scroll to Top