RTTL sai uuden johdon – FAOlta kaksi edustajaa hallitukseen

Radio- ja televisiotoimittajien liiton puheenjohtajaksi kaudelle 2017 – 2018 valittiin yksimielisesti toimittaja Sari Korpela-Välisaari.  Uusi ensimmäinen varapuheenjohtaja on toimittaja Sari Taussi. Toiseksi varapuheenjohtajaksi tuli äänityön lehtori Aura Neuvonen.

Valinnat tehtiin RTTL:n syysedustajakokouksessa 25.11. Korpela-Välisaari on päättyvällä kaudella toinen varapuheenjohtaja sekä MOT:in puheenjohtaja.

Ensimmäisestä varapuheenjohtajasta äänestettiin. Ehdolla olivat Taussi ja aiempi ensimmäinen varapuheenjohtaja Neuvonen. Äänin 11 – 8 tehtävään valittiin Sari Taussi, joka työskentelee Ylen ulkomaantoimittajana ja oli aiemmin kolme vuotta kirjeenvaihtajana Kiinassa.

RTTL:n 12 hengen hallitusjäsenistöön valittiin FAOlaiset Miika Lauriala (varajäsenenä Hanna Onttonen) ja Kalle Niemi (varajäsenenä Nina Donner).

RTTL:n uuden hallituksen näet tästä.

Scroll to Top