Ylen Yhtyneet-friikuille uusi sopimuspohja

FAO, Journalistiliitto ja Yleisradio ovat selvittäneet yhteisessä työryhmässä, miten Yhtyneet-sopimukseen sisältyvien erilaisten lisien ja korvausten käyttöä voisi edistää.

Työryhmä päätyi kehittämään työsopimukseen liitteen, jossa selkeästi sovitaan paitsi palkkiotariffista myös mahdollisista lisistä ja korvauksista. Tämä korvaa aikaisemmat radio- ja tv-työn lomakepohjat.

Kesän aikana Yle +:aan on saatu uusi Yhtyneet-työsopimuslomake. Tutustukaa lomakkeeseen ja jos on jotain kysyttävää, ottakaa yhteyttä luottamusmieheemme Ingridiin, ingrid.svanfeldt(a)iki.fi Ensi kerralla voittekin jo ehdottakaa tuottajalle, että täyttäisitten lomakkeen! Antakaa lomakkeesta myös palautetta Ingridille.

Tutustu lomakkeeseen tässä.

FAOn jäsenille muut tärkeät työehtosopimukset liitteineen löytyvät kohdasta Edunvalvonta > Työehtosopimuksia. Mikäli tiedostojen lataaminen tuottaa hankaluuksia, kokeile toista selainta tai RTTL:n sivuja: http://www.rttl.fi/tyoehtosopimukset/

Scroll to Top