Keväinen leffailta: 2 yötä aamuun

Yhdistyneet Mediatyöntekjät YMT ja Freelance-ammattiosasto FAO kutsuvat sinut leffailtaan Kinopalatsiin Sali 3 (Kaisaniemenkatu 2, Helsinki ) keskiviikkona 27.4. klo 17.00.

Elokuvana on kansainvälisesti palkittu Mikko Kuparisen ohjaama ja käsikirjoittama 2 yötä aamuun.

Ennen näytöstä Mikko Kuparinen on paikalla kertomassa elokuvastaan ja näytöksen jälkeen on varattu aikaa myös keskustelulle.

YMT ja FAO tarjoavat tämän elokuvaelämyksen lisäksi leffaeväät.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://rttl-fi.directo.fi/tapahtumat/ilmoittaudun-27-4-2016/

(Mikäli linki ei avaudu ota yhteys: seppo.metso@yle.fi)

Elokuvassa ranskalainen nainen ja suomalainen mies kohtaavat vieraassa kaupungissa vailla yhteistä kieltä. Heidän työmatkaromanssinsa saa odottamattoman käänteen, kun tulivuoren tuhkapilvi estää lentojen lähtemisen.

Elokuvan naispääosassa nähdään Marie-Josée Croze, joka on voittanut Cannesin elokuvajuhlien parhaan naispääosan palkinnon vuonna 2003 elokuvasta Barbaarien invaasio. Elokuvan miespääosassa nähdään Mikko Nousiainen, joka on tehnyt pitkän uran teatterissa ja näytellyt kymmenissä pitkissä elokuvissa.

2 yötä aamuun -elokuvan Suomen ensi-ilta on 15.4.2016.

Mikko Kuparisen käsikirjoittama ja ohjaama 2 yötä aamuun sai maailman ensi-iltansa Montrealin elokuvafestivaalin pääkilpailusarjassa, jossa Kuparinen voitti parhaan ohjaajan palkinnon. Elokuva voitti myös Valladolidin kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla Espanjassa parhaan elokuvan palkinnon Meeting Point -kilpailusarjassa.  Lisäksi Mikko Kuparinen voitti maaliskuussa Bergamon kansainvälisen elokuvafestivaalin kolmannen palkinnon.

Elokuvan trailer: https://youtu.be/1z3i0vtisiM

Scroll to Top