Rauli Virtanen Pressiklubin kyselytunnilla

FAOn ja SFJ:n yhteinen kansainvälinen jaosto tempaisee ja järjestää Kansainvälisen kyselytunnin Pressiklubilla tiistaina 4.11 klo 18.00-20.00. – Tule siis kuuntelemaan, kyselemään ja keskustelemaan kansainvälisissä kuvioissa kannuksensa tienanneen journalistin kanssa. Vieraana on legendaarisena ulkomaankirjeenvaihtajanakin tunnettu Rauli Virtanen. Hän on matkustanut jokaisessa maailman itsenäisessä valtiossa ja hänet on palkittu muun muassa Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla ja Suomen Kuvalehden journalistipalkinnolla.

Toivomus on, että ilmoittautumisen yhteydessä laitat mukaan jo yhden kysymyksen, johon haluaisit illan aikana vieraaltamme vastauksen. Ilmoittautumiset Maria Markukselle perjantaihin 31.10 mennessä: maria(a)mediaroadservice.com.

Scroll to Top