Vuoden 2024 Freeluettelo on ilmestynyt

Painettu Freeluettelo yhdistää ammattitaitoisia, freelance-pohjalta toimivia toimittajia, kuvaajia, kääntäjiä, kustannustoimittajia ja graafikoita yksiin kansiin ja toimii hakemistona freelance-työn tilaajille. Vuoden 2024 luettelon kannen on suunnitellut ja kuvittanut Antti Kyrö.

Luetteloa jaetaan esimerkiksi toimituksiin ja viestintätoimistoihin, ja sitä saa myös Suomen freelance-journalistien (SFJ) toimistolta. Kaikki luettelossa palvelujaan tarjoavat freelancerit kuuluvat Suomen Journalistiliittoon.

Tiedot painettuun luetteloon kootaan sähköisestä Freeluettelosta. Sähköisessä luettelossa jokainen freelancer voi kertoa osaamisestaan laajemmin ja lisätä profiiliinsa myös työnäytteitä. Toimeksiantajat voivat etsiä tekijää erilaisten hakutoimintojen avulla.

Sähköinen luettelo löytyy osoitteesta freeluettelo.fi. Suomen freelance-journalistien ja FAO:n jäsenet voivat lisätä tietonsa sähköiseen luetteloon milloin tahansa. Ohjeita löytyy täältä.

Scroll to Top