Jokes jakaa stipendejä Norjan pohjoismaiseen freelance-seminaariin

Perinteinen pohjoismainen freelance-seminaari järjestetään 22.-24. syyskuuta Norjassa Hardangerviddan kansallispuistossa Skinnarbu-hotellissa. Seminaareja on järjestetty 90-luvulta saakka ja ne kokoavat yhteen freelancereita kaikista pohjoismaista ja Baltian maista. Lisätietoja syksyn seminaarista löydät täältä.

Journalistisen kulttuurin edistämissäätiö sr jakaa alle 500 euron apurahoja seminaariin osallistumiseen. Seminaariapurahojen haku alkaa 2. kesäkuuta ja päättyy 16. kesäkuuta kello 16.

Apurahahakemus tehdään Jokesin sähköiseen apurahajärjestelmään. Hakemus on allekirjoitettava ennen hakuajan päättymistä pankkitunnuksilla. Apurahoja myönnetään seminaarin osallistumismaksuun sekä matka- ja majoituskustannuksiin.

 

APURAHAHAKEMUS

  • Hakemuksesta on löydyttävä perustiedot hakijasta (virallinen nimi, syntymäaika, osoite, yhteystiedot, mahdollinen Journalistiliiton jäsenyhdistys, jäseneksi liittymisaika).
  • Hakemuksesta on löydyttävä eriteltynä seminaarimatkan budjetti.
  • Lyhyt journalistinen työhistoria on pakollinen liite, joka tallennetaan sähköiseen järjestelmään pdf-muodossa. Freelancerina työskentelevän on kerrottava, mille medioille työskentelee.
  • Apurahaa hakevan Kopiosto-valtakirjan tulee olla luovutettu Journalistiliitolle tai hakijan oikeus Kopiosto-apurahoihin on hakemuksessa perusteltava ammatillisella toiminnalla.
  • Apurahoja myönnettäessä otetaan huomioon hakijan työhistoria, jäsenyysaika sekä huomattavat, äskettäin saadut apurahat. Apurahoja myönnettäessä voidaan ottaa huomioon myös se, onko hakija antanut Kopiosto-valtakirjansa Journalistiliitolle.

 

APURAHAKERTOMUS

  • Apurahan käytöstä on lähetettävä kertomus säätiön hallitukselle kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun hanke on valmistunut, ja apuraha on käytetty siihen tarkoitukseen, johon se on myönnetty.
  • Selvitykseen liitetään maksutositteita myönnettyyn summaan saakka. Käyttämätön apuraha tai sen osa voidaan periä takaisin selvityksen puuttuessa.
  • Alle 500 euron apurahoista ei seuraa karenssia. Hakija voi saada vain yhden karenssittoman apurahan vuodessa.
Scroll to Top