Freelancerit Journalistiliiton hallitukseen ja valtuustoon – Hanne Ahosta puheenjohtaja

Suomen Journalistiliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin graafikko Hanne Aho. Hän sai vaaleissa 45 ääntä. Nykyinen puheenjohtaja Arto Nieminen sai 32 ääntä. Aho aloittaa kautensa 1.1.2015.

SJL:n hallitukseen kaudelle 2015-2018 valittiin RTTL:stä 1. varapuheenjohtajaksi Pike Epstein ja jäseniksi Kirsi Mattila, Sari Korpela-Välisaari ja Jyrki Saarikoski. Kirsi Mattilan lisäksi hallituksen toinen freelancer on 2. puheenjohtajaksi valittu Heikki Jokinen SFJ:sta. Hän sai paikkansa myös äänestyksen kautta.

Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti vaalivaliokunnan esityksen mukaisesti Tapio Räihä RTTL:stä, 1. varapuheenjohtajaksi freelancer Tuike Alitalo Turun Sanomalehtimiesyhdistyksestä ja 2. varapuheenjohtajaksi Kimmo Mäkilä Helsingin Sanomalehtimiesyhdistyksestä.

Scroll to Top