Freelancereille Eazybreak-lounasseteli käyttöön 30.9.2020 saakka.

Koronatilanteen rajoittaessa Pasilassa ruokailemisen mahdollisuutta, freelancereilla on käytettävissään sopimuslounaan lisäksi nyt myös Eazybreak -lounasseteli (Eazybreak-applikaatiossa) 30.9.2020 saakka.
Yhtyneet-sopimuksen piirissä olevilla työsuhteisilla freelancereilla on työehtosopimuksen mukaan vähintään kuuden tunnin työpäivinä oikeus henkilökuntahintaiseen ruokailuun yhtiön henkilöstöravintoloissa Pasilassa ja Mediapoliksessa. Tämän sopimuslounaan enimmäishinta vuonna 2020 on 10,70 euroa. Työntekijän omavastuu on kiinteä 6,86 euroa.

Eazybreak-lounasseteli toimii lähes 5 000 ravintolassa ympäri Suomen. Ravintoloiden tiedot löydät applikaation kautta tai Eazybreakin kotisivuilta. Lounassetelin arvo on työntekijän lounaskohtaisesti tekemän valinnan mukaan enintään 10,70 €. Työntekijän osuus on 75 % arvosta (vähintään 6,80 e).
Työsuhteen voimassa ollessa Eazybreak jakaa freelancereille automaattisesti sekä sopimuslounaan että Eazybreak-lounasseteleiden osto-oikeuden. Mahdollista tarvetta jatkaa Eazybreak-lounassetelin käyttöä tarkastellaan uudelleen syksyllä.