URAVALMENNUSTA Facebook-ryhmässä!

Journalistiliitto on perustanut suljetun Facebook-ryhmän, jossa on tarjolla UP Partners -valmennusyrityksen asiantuntijan 10 minuutin live-alustus ja ohjattua keskustelua viikon teemasta. Valmennusta järjestetään joka torstai 25. tammikuuta alkaen klo 18.15, yhteensä 44 viikon ajan. Asiantuntijoina ja ryhmän vetäjinä toimivat Heidi Viljamaa ja Susan Calonius. Heidi ja Susan ovat toimineet liiton omavalmentajina jo muutaman vuoden ajan ja sparranneet jäseniämme uralla etenemiseen, työn löytämiseen ja työssä jaksamiseen.

Uusi fb-live-video julkaistaan torstaisin klo 18.15. Sen jälkeen Heidi tai Susan on paikalla klo 19 asti. Voit osallistua valmentajien vetämään keskusteluun tai laittaa heille yksityisen viestin. Teemat vaihtelevat vuoden varrella cv:n uusista muodoista piilotyöpaikkojen hakemiseen. Ensimmäisessä tapaamisessa 25.1. aiheena on hissipuhe. Voit myös esittää valmentajille omia toiveitasi!

Liity valmennusryhmän jäseneksi täällä. Kaikki valmennusvideot ovat katsottavissa ryhmän sivuilla koko vuoden ajan. Saat lisää tietoa valmennuksesta myös liiton Facebook-sivuilta, joita kannattaa seurata muutenkin.

Lisätiedot koulutuspäällikkö Nina.Porra(at)journalistiliitto.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *