Osallistu Vikesin koulutuksiin ja hankkeisiin

Vikesin haku Kehityskysymykset haltuun -koulutukseen on parhaillaan menossa. Haku päättyy 24.4 ja koulutus pidetään 22.–24.5 Haaga Heliassa. Toinen koulutus pidetään syksyllä ja kaikkiaan tarkoitus on kouluttaa 50 toimittajaa kehityskysymyksiin. Hakutiedot löytyvät täältä: http://vikes.fi/call-for-applications-from-stereotypes-to-covering-global-interdependencies-%E2%80%93-training-by-journalists-for-journalists-22%E2%80%9324-may-2017

Lisäksi Vikesillä on käynnissä myös toinen Better News Media -hanke, jossa koulutetaan nuoria toimittajia ja toimittajaopiskelijoita siirtolaiskysymyksissä. Tavoitteena on vähentää syrjintää. Hanke on yhteinen Baltian maiden ja Suomen kanssa. Suomessa on tarkoitus tämän vuoden aikana järjestää koulutuksia, seminaareja, kampanjoita ja keskustelutilaisuuksia.

Tämän kevään ja syksyn aikana jalkautuu siirtolaistaustaisten toimittajien puhujakiertue Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään. Hankkeen päätapahtumat Suomessa ovat paneelikeskustelu Maailma kylässä -festivaalilla 28. toukokuuta ja keskustelutilaisuus Eurooppasalissa Helsingissä 24. toukokuuta. Ensimmäinen keskustelutilaisuus on Turussa 10.5.

Lisätietoa Turun tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/755988307895528/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *