Kutsu  FAO:n vuosikokoukseen!

Freelance-ammattiosasto FAO ry:n vuosikokous pidetään lauantaina 24.3.2016 klo 14 Hotelli Helkan Saarni-kabinetissa (Pohjoinen Rautatiekatu 23, 00100 Helsinki). Aloitamme kuitenkin jo klo 12 tilaisuudella, jossa kuullaan asiaa Yleisradiolle tehtävästä freetyöstä, Mediakunnan tarjoamasta osuuskuntamuotoisesta työskentelystä sekä yrittäjyydestä. Tervetuloa kokoukseen ja sitä edeltävään koulutus- ja keskustelutilaisuuteen!

FAO:n jäsenet voivat edustaa kokouksessa itsensä lisäksi myös enintään kahta muuta FAO:n jäsentä valtakirjalla. Valtakirjat tarkastetaan ennen kokouksen alkua. Valtakirjalomake samaten kuin muu kokousmateriaali tulee jäsenille sähköpostikutsun yhteydessä liitteenä. Lomakkeita saa myös RTTL:n toimistolta.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Näitä ovat mm. toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2017 sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018, hallituksen jäsenten ja puheenjohtajan valinta sekä edustajien valinta Radio- ja tv-toimittajien liiton edustajakokoukseen. Tänä vuonna valitaan lisäksi FAOn ehdokkaat Suomen Journalistiliiton valtuutetuiksi vuosiksi 2018-2021.

Kokouksen jälkeen tarjotaan päivällinen ja ruokajuomaa. FAO maksaa matkat pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville 140 euroon asti, taksia ei makseta. Ruokatarjoilun takia tarvitsemme ennakkoilmoittautumiset perjantaihin 16.3. mennessä allekirjoittaneen osoitteeseen kirsimattila@kolumbus.fi.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiat tai muut ruokarajoitukset. Jos
mahdollista, kerro myös, osallistutko vuosikokousta edeltävään koulutus- ja keskustelutilaisuuteen. Se on mainio tilaisuus tutustua kollegoihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *