Hae JOKES-stipendiä Pohjoismaiseen freeseminaariin 21.4. mennessä

JOKES-stipendit Pohjoismaiseen freeseminaariin ovat haussa. Hae perjantaihin 21.4. mennessä. Enintään 490 euron suuruiset apurahat eivät estä muita apurahahakuja.

Suomenlinnassa 15.-16. syyskuuta järjestettävään seminaariin haetaan vapaamuotoisella hakemuksella (tai hakemuslomakkeella, jonka asiamies Seppo Metso on lähettänyt 30.3. lähetetyn sähköpostiviestin liitteenä.)

Seminaarikieli on englanti ja teema on The Future of Freelancing. Tietoa kaksipäiväisen seminaarin ohjelmasta löytyy täältä: https://www.facebook.com/events/1926003214311572/

Seminaarin teemana on tulevaisuus: miten ammattimme muuttuu, missä journalismia julkaistaan tulevaisuudessa, millaisia uusia taitoja tarvitaan. Seminaarin oma verkkosivu aukeaa myöhemmin.

Seminaarimaksu on 125 euroa. Jokainen järjestää majoituksen ja matkat itse. Majoitusmahdollisuuksista tulee infoa seminaarin verkkosivuille. Omavastuu on 35 euroa. Jaossa on enintään 490 euron suuruisia apurahoja seminaariin osallistumiseen: seminaarimaksuun, majoitukseen ja matkakuluihin. Kun apuraha on alle 500 euroa, ei siitä tule karenssia muihin apurahahakuihin.

Lähetä hakemus 21.4. mennessä:

RTTL:n toimisto/Seppo Metso
PL 76
00024 Yleisradio

Ilmoittautuminen seminaariin alkaa 2. toukokuuta. Päätökset apurahan myöntämisestä tulevat ennen ilmoittautumisen alkamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *