Freelanceriyden tulevaisuus teemana Pohjoismaisessa freeseminarissa – hae Jokes-stipendiä!

Pohjoismainen freelance-seminaari järjestetään 15.-16. syyskuusta Suomenlinnassa. Tietoa kaksipäiväisen seminaarin ohjelmasta löytyy täältä: https://www.facebook.com/events/1926003214311572/

Seminaarin teemana on tulevaisuus: miten ammattimme muuttuu, missä journalismia julkaistaan tulevaisuudessa, millaisia uusia taitoja tarvitaan. Seminaarin oma verkkosivu aukeaa ensi viikolla.

Seminaarimaksu on 125 euroa. Jokainen järjestää majoituksen ja matkat itse. Majoitusmahdollisuuksista tulee infoa seminaarin verkkosivuille. Omavastuu on 35 euroa. Jaossa on enintään 490 euron suuruisia apurahoja seminaariin osallistumiseen: seminaarimaksuun, majoitukseen ja matkakuluihin. Kun apuraha on alle 500 euroa, ei siitä tule karenssia muihin apurahahakuihin.

Apurahahaku alkaa tänään ja päättyy 24. huhtikuuta 2017 kello 17. Hae apurahaa Jokesin sähköisen apurahahaun kautta: http://www.jokes-saatio.fi/hakulomake/

Apurahajärjestelmään syntyvä sitoumus tulostetaan, allekirjoitetaan ja postitetaan 28.4. mennnessä:

RTTL:n toimisto/Seppo Metso
PL 76
00024 Yleisradio

Ilmoittautuminen seminaariin alkaa 2. toukokuuta. Päätökset apurahan myöntämisestä tulevat ennen ilmoittautumisen alkamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *